Domů / Zdravotnické prostředky / Péče o zuby a dutinu ústní / Zubní kartáčky

TePe zub. kart. Select CompactZOO x-soft 3+1 339460


Žádné hodnocení. Kód: 7317400000749 Produktové číslo: 7317400009896
extra měkký zubní kartáček s motivy zvířátek
Produkt již není v prodeji
TePe zub. kart. Select CompactZOO x-soft 3+1 339460

TePe Selec ZOO Compact x-soft je extra měkký zubní kartáček s motivy zvířátek. Malá zužující se hlavička je hustě osázená rovně zastřiženými svazky štětinek. Vynikající ergonomické držátko usnadňuje zejména dětem správné držení. Osvědčené i při čištění dětských zoubků dospělými. Krček kartáčku lze tvarovat podle individuálních potřeb. Stačí jej chvíli podržet pod horkou tekoucí vodou, vytvarovat a posléze ochladit ve studené vodě. Určeno pro děti od 3 let.

TePe Selec ZOO Compact

Kvalitní, cenově výhodné zubní kartáčeky v sadě

Zoblené konce vláken pro šetrné čištění

Všechny kartáčky PePe mohou být vytvarovány dle vlastních potřeb pro lepší přístup k zadním zubům

Neklouzavá, ergonomická rukojeť

Malá hlavička, extra měkká vlákna

Zubní kartáčky TePe jsou ergonomické a dokonale účinné v čištění. Tato švédská značka patří ke kartáčkům, které doporučuje většina odborníků v Evropě a je bezkonkurenční ve Skandinávii. Kartáčky byly vyvinuty ve spolupráci s univerzitami ve Stockholmu, Götteborgu a Malmö a navrhované jako kombinace důmyslné rukojeti a efektivní čisíicí hlavice. Kartáčky TePe se vyrábí v různých tvrdostech vláken a vždy v prvotřídní kvalitě. Mezi kartáčky TePe si vybere opravdu každý

Vybranou barvu prosím napište do poznámky v objednávce.

Mléčné zuby nejsou tak mineralizované jako zuby stálé a také více bolí. První zuby vytváří prostor pro zuby stálé a jejich předčasná ztráta může být jednou z příčin nepravidelnosti druhých zubů. S pravidelným čištěním je potřeba začít ihned. Čím úspěšněji budete v dětství kazu Vašich dětí předcházet, tím déle bude Vaše dítě v dospělosti mít své, zdravé zuby. Při čištění nejde jen o zdravé zuby, ale i o dásně bez zánětu. Je to tedy nejlepší prevence paradontitidy.

Děti rády napodobují rodiče. Nejlepší je začít společně a pravidelně před zrcadlem. Ale i když se budou děti snažit, jejich zručnost není dokonalá a dočištění rodiči se doporučuje.

Nebaví Vaše děti čistit si zuby? Pořiďte Vašim dětem více zubních kartáčků, krytky, držáky na zubní kartáčky. Změňte povinnost v zábavu. Motivujte je zubními pastami s různými příchutěmi k pozitivnějšímu přístupu čištění zubů.  

Zde jsme pro Vás připravili více inforamcí v  článku Mléčné zuby kazí chyby ve stravování.

Zajímat by Vás mohl i článek Dětská dentální hygiena a péče o dětské zuby.    

Hodnocení
Toto zboží zatím nikdo nehodnotil. Buďte první a napište komentář nebo hodnocení.