Příprava nálevu:
Jedna rovná polévková lžíce se přelije
1/4 litrem vroucí vody, nechá se v zakryté nádobě 15 minut odstát a scedí se. Nálev se připravuje vždy čerstvý.
Pije se 1 - 2 x denně.
Složení:
Violka trojbarevná nať, kopřiva list, sléz list, proskurník kořen, líska list, nátržník kořen, řepík nať, sporýš nať, třezalka nať
Čaj je možné podávat dlouhodobě, nejlépe několik měsíců. Pije se 1 - 3 x denně.
U citlivých osob možnost fotosenzibilizace.
Příprava nálevu:
Jedna rovná polévková lžíce se přelije
1/4 litrem vroucí vody, nechá se v zakryté nádobě 15 minut odstát a scedí se. Nálev se připravuje vždy čerstvý.
Pije se 1 - 2 x denně.